Comments : You're a part of my soul Rikke

  • 19 years ago

    by ANNE

    Hej... Godt digt du har skrevet dig der:) Helt tilfældigt at jeg faldt over dit digt, men ku se det var dedikeret til en Rikke. Og tror der er få som hedder det andre steder end i DK! Men sjovt nok at møde en 'dansker' herinde:) Tjek nogle af mine hvis du vil! Hvor i landet kommer du i øvrigt fra?

  • 19 years ago

    by Miss Krueger

    Hey.. Jah sjovt nok ;D jeg er fra Aalborg.. Hvad med dig? Er glad for du kan li' mit digt. Det betyder meget for mig :D

    Miss Krueger..

  • 19 years ago

    by ANNE

    Har selv en veninde jeg har det sårn med:) Men jeg kommer fra Viborg... Tror måske vi er de eneste danskere herinde;) Men hvad er chancerne også?? Det meget rart at se du har nogle positive digte i stedet for alt det selvmordspjat:) Men jeg ska ikke sige mere, mine er vidst også lidt deprimerende... Anyway! Synes du har en meget speciel måde at skrive på, den er ikke så traditionel som så mange andre!

    ~Anne~

  • 19 years ago

    by Miss Krueger

    Takker.. Jeg skriver for detg meste positivt fordi jeg har så mange venner og bekendte der er vildt negative.. Det tar næsten alle mine kræfter at overbevise dem om at se positivt på tingene.. Jeg er glad for du siger min måde af skrive på er speciel.. Jeg elsker at være anderledes og hader at være "som alle andre".. Man er sig selv og KUN sig selv er min mening, det er forkert at se mennekser som én gruppe istedet for individualister.. Glæder mig til at høre fra dig igen, kram MissKrueger