Bleeding Youth part2

by RedRose   Nov 27, 2005


I HAVE NOT LAY ON TOP OF A WOMEN, BUT I WILL REMAIN ON TOP OF THIS FRENCH MUD, I NEVER HAD THE CHANCE TO MARRY, I WILL BE FOREVER BE IN WEDLOCK WITH FRANCE. BUT I WILL NEVER LOVE IT LIKE ENGLAND. THE COUNTRY WHERE I GREW UP, WHERE I HAD MY ONLY LOVE, AND THE COUNTRY WHICH GAVE ME THIS CHANCE TO DIE A MAN. AND WHEN I DIE FLOWERS WILL GROW FROM MY BEAST RAVENED CORPSE, AND A PART OF ME WILL BE IN THOSE FLOWERS, AND I SHALL LIVE THE LIFE OF A FLOWER FOREVER. WHEN THE SEEDS ARE SPREAD BY THE WIND I CAN ONLY HOPE THAT A SINGLE SEED LANDS ON THE SHORES OF ENGLAND AND I WILL BE HOME AND ETERNAL IN THE FLOWER WHICH WILL SPROUT.

WISHES ARE FOR CHILDREN I KNOW BUT IF I WERE TO HAVE ONE WISH IT WOULD BE TO SEE MY FELLOW SOLDIERS. BUT I AM BLINDED WITH FEAR. I AM AFRAID TO ADMIT THIS AS I WILL SOON BECOME A MAN BUT I AM AFRAID I WILL NEVER SEE MY FAMILY AGAIN, I WILL NEVER HEAR THEIR SWEET CONGRATULATIONS OF A JOB WELL DONE, AND I WILL NEVER SEE THEIR HAPPY FACES AT MY WEDDING TO THE LOVE I HAVE CHOSEN TO MARRY. I WANT TO CRY, I WISH I COULD CRY, BUT I HAVE MORE IMPORTANT THINGS TO DO. I MUST BECOME A MAN AND KILL A FELLOW BOY, BECOMING A MAN. SOON WE SHALL BE DEAD MEN. I WILL BE PROUD TO DIE ALONG SIDE SUCH A BRAVE SOLDIER.
CORPORAL BLOW, BLOW PLEASE AND LET ME GO, I MUST DO WHAT I WAS BORN TO DO; AND DIE "THANK YOU".

0


Did You Like This Poem?

Latest Comments

  • 18 years ago

    by WakingFreedom

    Once again ive read somethign beatful and soo....soo....soo....amazing.....hopefully i getz to read sommore

  • 18 years ago

    by *~Emma~*

    Wow, that was truly amazing..i really enjoyed reading your poems...but now it has come to an end, i cant wait till you post more!

  • 18 years ago

    by Betty Boop

    Yea.. this is very great too.... keep on writin... you are very talented!!!!!!!!!!!!!

  • 18 years ago

    by sarah

    Like i said befor great poem

  • 18 years ago

    by Erin

    Awww
    keep up the good work