Goodbye Forever

by tears-i-cry   Jan 4, 2007


I want u to know that i am
sick of my stupid life

Ive been raped and no1 believes me

Not even my foster parents

Ive been a foster child since i was 4 years old

But i live with my big brother as well

I have a boyfriend but he don't care about me

I have these voices in my head
that is sayin KILL YOURSELF YOU WILL BE HAPPY

But i don't know what to do

I know y'all be happy

When I'm gone forever

Goodbye my lover
Goodbye my friends

y'all been the one

y'all been the one for me

But now I'm saying goodbye forever

0


Did You Like This Poem?

Latest Comments

  • 17 years ago

    by The Herald

    I no this is true. i no ur pain. i no that i love u. i dont no what else to say. i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u i luv u more than the moon

  • 17 years ago

    by Solus

    I am so sorry....I was up all night cleaning my room...it got flooded so we had to tear the whole thing apart. I'll try to be on tonight but the afternoon...like now is better for me. That is if you still want to talk to me.

  • 17 years ago

    by simply crissyboo

    That's....terrible....

    i mean, the poem is really good, but the story it tells...is disturbing, i don't know what to say except, i do know how it feels to want to kill your self. i know why you are so confused...its always a battle of do i listen to that beautiful voice in my head telling me, just endit and everything will go away, or do you try to hold on like everyone else tells you "it will all work out it will all be fine in the end" i absolutely know what it is like to need to get away, to not know what is going to happen to you. "am i going to sleep in a bed tonight?" it is really scary and syressful and it makes you just...crumble. slowly you are just being beaten away. i know i used to feel like i was a stupid rock, and every time something bad happened to me, it was like a wave beating against me and a little part of me was worn away. but i couldn't get away, i couldn't go anywhere. if you need to talk about anything, please do. i'll send you an email...save my adress and reply back if you ever need to. ok?

    xo~Crissy

More Poems By tears-i-cry